Giriş Kayıt
Terence Cooper

Terence Cooper (36)


Oyuncu

Terence Cooper, 05 Temmuz 1933 Cairmoney, County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gazino Royal 007 (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1933
Doğum Yeri: Cairmoney, County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Terrance Cooper | Terrence Cooper
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,641

Sıcak Takip
1987 Komedi Oyuncu 5.7 3,801
1981 Dram Oyuncu 6.7 643

Gazino Royal 007
1967 34 Aksiyon Oyuncu 5.0 30,738
1964 31 Suç Oyuncu 6.3 199

Ortadaki Adam
1963 30 Dram Oyuncu 6.6 704
1960 Dram Oyuncu 5.6 5,616
1958 Macera Oyuncu 7.2 197
1957 Macera Oyuncu 7.5 152
1955 22 Müzikal Oyuncu 6.0 418
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023