Giriş Kayıt
Umberto Contarello

Umberto Contarello (65)


Senarist, Oyuncu

Umberto Contarello, 13 Temmuz 1958 Padua, Veneto, İtalya doğumlu senarist, oyuncu.

Muhteşem Güzellik (2013), The Young Pope (2016), Olmak İstediğim Yer (2011), The New Pope (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1958
Doğum Yeri: Padua, Veneto, İtalya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 64 Dram Senarist 7.4 5
2019 Dram Senarist 8.1 18,538
2019 61 Dram Senarist 6.4 1,080
2018 60 Biyografi Senarist 6.7 5,312
2018 60 Biyografi Senarist 6.7 755
2018 60 Dram Senarist 6.4 661
2016 Dram Senarist 8.3 47,510

Muhteşem Güzellik
2013 55 Dram Senarist 7.7 97,599

Ben ve Sen
2012 54 Dram Senarist 6.5 5,892

Olmak İstediğim Yer
2011 53 Komedi Senarist 6.7 37,024
2010 52 Komedi Senarist 6.2 705
2009 51 Komedi Senarist 6.8 891
2009 51 Kısa Metraj Senarist 6.5 199
2008 50 Biyografi Oyuncu
7.2 19,041

Kayıp Yıldız
2006 48 Dram Senarist 6.7 924
2006 Komedi Senarist 7.8 674
2001 43 Komedi 7.1 3,138
2001 43 Dram Senarist 7.0 887
1998 40 Komedi 6.0 215
1995 Suç Senarist 8.0 396

Sevgili Günlüğüm
1993 35 Biyografi Oyuncu 7.2 9,197

Marakeş Ekspresi
1989 31 Macera Senarist 7.3 2,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film