Giriş Kayıt
Richard Condon

Richard Condon (81)


Senarist, Oyuncu

Richard Thomas Condon, 18 Mart 1915 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Mançuryalı Aday (2004), Casuslara Karşı (1962), Prizzi'lerin Onuru (1985), Vur Emri (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Condon, 09 Nisan 1996 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Thomas Condon
Doğum Tarihi: 18 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 09 Nisan 1996
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Senarist 6.6 97,984

Prizzi'lerin Onuru
1985 70 Komedi Senarist 6.7 21,278

Vur Emri
1979 64 Dram Senarist 6.2 1,899
1969 54 Komedi Senarist 4.8 112

Casuslara Karşı
1962 47 Gizem Senarist 7.9 67,864
1961 46 Komedi Senarist 5.4 376

Gurur ve ihtiras
1957 42 Aksiyon Çeşitli 5.7 2,348
1956 41 Macera Çeşitli 6.1 1,252

Guadalkanal Cehennemi
1951 36 Dram Oyuncu 6.5 4,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019