Giriş Kayıt
Kerry Condon

Kerry Condon


Oyuncu

Kerry Condon, oyuncu.

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), Roma (2005), The Banshees of Inisherin (2022), Kır Zincirlerini (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

8.7 (12 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Yüzüşü
2024 Korku Oyuncu 4.7 19,273
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,495
2022 Komedi Oyuncu 7.8 115,379
2022 Dram Oyuncu 7.3 380

Düşler Ülkesi
2019 Dram Oyuncu 5.9 8,445
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,276,628
2018 Dram Oyuncu 4.6 140
2018 Suç Oyuncu 6.4 26,252

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,213,283

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8.1 558,149

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 724,395

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 855,044
2016 Gerilim Oyuncu 4.8 757
2015 Suç Oyuncu 9.0 656,585

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 926,498
2014 Komedi Oyuncu 6.5 2,474
2014 Dram Oyuncu 7.1 15,159
2013 Komedi Oyuncu 6.1 27,681

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Oyuncu 6.7 37,070
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,070
2011 Dram Oyuncu 7.4 6,236

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,089,938
2010 Komedi Oyuncu 6.4 707
2009 Dram Oyuncu 3.1 150

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 19,201
2008 Dram 7.2 1,962
2007 Suç Oyuncu 6.6 3,539

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 186,562

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Oyuncu 7.0 108,362

Yanlış Hesap
2003 Komedi Oyuncu 6.8 16,628
2003 Aksiyon Oyuncu 6.4 28,181
2001 Dram Oyuncu 6.7 943
2001 Komedi Oyuncu 7.5 1,981
2000 Komedi Oyuncu 5.9 1,022

Angela'nın Külleri
1999 Dram Oyuncu 7.3 23,373
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film