Giriş Kayıt
Richard Compton

Richard Compton (69)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Richard Compher, 02 Mart 1938 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

Kanun Namına (1984), Sliders (1995), Babylon 5: The Gathering (1993), The Equalizer (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Compton, 11 Ağustos 2007 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Compher
Doğum Tarihi: 02 Mart 1938
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2007
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick Compton | R.B. Compton | Dick Dangerfield
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Yönetmen 7.4 5,470
1999 Aksiyon Yönetmen 6.6 2,462
1998 Dram Yönetmen 7.1 85,473
1996 Suç Yönetmen 7.2 4,216
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 18,877
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı
Yönetmen
7.4 19,143
1995 Aksiyon Yönetmen 7.2 160
1994 Macera Yönetmen 7.9 455
1994 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 32,257

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen 8.6 229,336
1993 55 Aksiyon Yönetmen 6.5 9,420
1989 51 Dram Yönetmen 6.2 789
1986 Dram Yönetmen 7.1 5,742
1985 Aksiyon Yönetmen 7.8 5,399

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 27,370
1979 41 Dram Yönetmen 4.6 464
1977 39 Gerilim Yönetmen 5.1 615
1975 37 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 831
1974 36 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 1,508
1971 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 268

Apaçi Kanı
1970 32 Western Kameraman 3.4 647
1969 31 Dram Senarist
Yapımcı
4.9 18

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu 8.4 85,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023