Giriş Kayıt
Ronald Colman

Ronald Colman (67)


Oyuncu

Ronald Charles Colman, 08 Şubat 1891 Richmond, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1920 yılının Eylül ayında Thelma Raye ile evlendi. 14 yılın ardından 1934 yılının Temmuz ayında boşandılar. 1938 yılının Eylül ayında Benita Hume ile evlendi. 20 yılın ardından 1958 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Gaib Ufuklar (1937), Unutulan Yıllar (1942), The Talk of the Town (1942), İki Şehrin Hikayesi (1935) gibi yapımlarla biliniyor.

Ronald Colman, 19 Mayıs 1958 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Charles Colman
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1891
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 1958
Doğum Yeri: Richmond, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (70)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Belgesel Oyuncu 8.0 173
1976 Belgesel Oyuncu 7.4 1,864

80 Günde Devr-i Alem
1956 65 Macera Oyuncu 6.8 22,378
1953 62 Oyuncu 7.2 117
1950 Komedi Oyuncu 8.5 1,102
1950 59 Komedi Oyuncu 7.4 921

Çifte Hayat
1947 56 Suç Oyuncu 7.0 2,720
1947 56 Komedi Oyuncu 7.1 675
1944 53 Macera Oyuncu 6.2 946

Unutulan Yıllar
1942 51 Dram Oyuncu 8.0 6,413
1942 51 Komedi Oyuncu 7.5 6,623

Sahaflık
1937 46 Macera Oyuncu 7.7 3,880

Gaib Ufuklar
1937 46 Macera Oyuncu 7.7 11,226
1936 45 Macera Oyuncu 6.6 347

İki Şehrin Hikayesi
1935 44 Dram Oyuncu 7.8 4,747
1935 44 Komedi Oyuncu 6.6 194
1935 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 332
1934 43 Komedi Oyuncu 7.2 267
1933 42 Dram Oyuncu 6.5 162
1932 41 Dram Oyuncu 7.0 497
1931 40 Dram Oyuncu 6.2 1,350
1931 40 Suç Oyuncu 6.0 205
1930 39 Komedi Oyuncu 6.7 462
1930 39 Macera Oyuncu 6.8 681
1929 38 Dram Oyuncu 6.4 311
1929 38 Dram Oyuncu 6.5 767
1929 38 Macera Oyuncu 7.0 18
1928 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 14
1927 36 Dram Oyuncu 4.8 23
1927 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 40
1926 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 311
1926 35 Dram Oyuncu 7.5 593
1926 35 Komedi Oyuncu 7.3 388
1925 34 Komedi Oyuncu 7.4 905
1925 34 Dram Oyuncu 7.5 216
1925 34 Dram Oyuncu 8.0 19

Paris'teki Kız Kardeşi
1925 34 Komedi Oyuncu 7.0 139
1924 33 Komedi Oyuncu 7.0 240
1924 33 Dram Oyuncu 6.6 142
1923 32 Dram Oyuncu 7.0 367
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,662) Mindhunter (2,522) The 100 (2,075) Legion (1,909) Preacher (1,807) La casa de papel (1,760) The Terror (1,383) Chernobyl (1,274) Big Little Lies (1,264) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019