Giriş Kayıt
Timothy Colletti

Timothy Colletti


Editör

Timothy Wayne Colletti, editör.

Günahkar (2001), 57 Numaralı Yolcu (1992), İzleyici (2000), Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Wayne Colletti
Diğer Bir İsmi: Colletti
Takma İsmi: Colletti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editorial Department 5.4 50,213
2002 Komedi Editorial Department 4.0 4,629
2001 Biyografi Editorial Department 6.8 88,465

Günahkar
2001 Dram Editorial Department 6.1 50,918

İzleyici
2000 Suç Editorial Department 5.3 24,458

Günah Tohumu 2
1999 Korku Editorial Department 4.7 14,688

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 Aksiyon Editorial Department 4.4 25,830

Suç Kapanı
1998 Komedi Editorial Department 5.5 1,734

Kaçaklar
1996 Aksiyon Editorial Department 5.4 8,050

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Editorial Department 5.3 10,884

Şeref Bağı
1993 Suç Editorial Department 8.0 26,899
1993 Dram Editorial Department 7.1 2,676

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Editorial Department 5.9 42,419
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019