Giriş Kayıt
Pino Colizzi

Pino Colizzi (86)


Oyuncu

Pino Colizzi, 12 Kasım 1937 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Barbarella (1968), Teorem (1968), Quella villa accanto al cimitero (1981), Cannibal ferox (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1937
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Giuseppe Colizzi | Joseph Warrender
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Dram Oyuncu 6.7 2,264
2009 72 Gerilim Oyuncu 5.3 118
2002 65 Komedi Oyuncu 6.1 18
2001 Dram Oyuncu 6.5 95

Mussolini ile Çay
1999 62 Dram Oyuncu 6.9 14,135
1984 Suç Oyuncu 8.4 3,913
1984 47 Komedi Oyuncu 5.8 397
1984 47 Gizem Çeşitli 5.5 2,177

Ve Gemi Gidiyor
1983 46 Komedi Çeşitli 7.5 6,669
1982 45 Komedi Oyuncu 5.7 375
1982 45 Korku Çeşitli 4.8 3,172
1981 44 Korku Çeşitli 6.1 16,101
1981 44 Macera Çeşitli 5.1 10,705
1978 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 797

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.5 24,366
1977 40 Aksiyon Çeşitli 6.7 1,257
1976 39 Komedi Oyuncu 6.0 319
1975 38 Dram Çeşitli 4.5 1,734
1975 38 Biyografi Çeşitli 6.8 376
1974 37 Aksiyon Çeşitli 6.7 412
1973 36 Suç Çeşitli 6.9 2,344
1973 36 Korku Çeşitli 5.7 2,219
1973 36 Dram Oyuncu 6.0 112

Linç
1972 35 Korku Çeşitli 7.0 10,586
1972 35 Dram Oyuncu 5.8 389
1972 35 Dram Oyuncu 6.3 211
1972 35 Dram Oyuncu    

Dokuz Kuyruklu Kedi
1971 34 Gizem Çeşitli 6.6 12,920

Kanlı Körfez
1971 34 Korku Çeşitli 6.5 12,569
1971 34 Suç Çeşitli 7.2 1,721

Kabus
1971 34 Gizem Çeşitli 6.8 5,737

Sartana'nın Acı İntikamı
1970 33 Western Çeşitli 6.4 1,240
1970 33 Dram Oyuncu 6.7 339

İsyan
1969 32 Aksiyon Çeşitli 7.1 5,727
1969 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,267
1969 32 Dram Çeşitli 6.9 5,445

Batının Dört Devi Dönüyor
1969 32 Western Çeşitli 5.5 3,763
1969 32 Western Çeşitli 6.4 913
1969 32 Western Çeşitli 6.4 853

Güzel Bir Sonbahar
1969 32 Dram Çeşitli 6.1 421
1968 31 Aksiyon Çeşitli 5.9 37,415

Romeo ve Juliet
1968 31 Dram Çeşitli 7.6 34,487

Çılgın Ruhlar
1968 31 Dram Çeşitli 6.5 2,018

Silahınla Gez
1968 31 Komedi Çeşitli 6.5 4,755

Teorem
1968 31 Dram Çeşitli 7.0 15,114

Vahşi Dörtler
1968 31 Suç Çeşitli 7.1 867

Kral Oidipus
1967 30 Dram Çeşitli 7.2 6,826

Leopar
1963 26 Dram Çeşitli 7.9 28,556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024