Giriş Kayıt
Alex Coletti

Alex Coletti


Yönetmen, Yapımcı

Alex Coletti, yönetmen, yapımcı.

"Unplugged" Nirvana (1993), The Real Housewives of New Jersey (2009), The Real Housewives of D.C. (2010), Unplugged (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 8.4 45
2013 Belgesel Çeşitli 5.1 706
2010 Belgesel 7.8 71
2010 Reality-TV Yönetmen 2.7 563
2009 Dram Yönetmen 4.4 3,997
1993 Belgesel Yapımcı 9.4 1,980
1989 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.2 535
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024