Giriş Kayıt
John A. Coleman

John A. Coleman (88)


Müzisyen, Müzisyen

John A. Coleman, 09 Ağustos 1934 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Uçuş 93 (2006), Siyah Kristal (1982), Krallar Savaşıyor (1981), Doğu Doğudur (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1934
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Johnny Coleman | John Coleman
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 74 Animasyon Müzik 7.6 477,719

Uçuş 93
2006 72 Aksiyon Müzik 7.6 107,615

Bayan Henderson Sunar
2005 71 Komedi Müzik 7.0 15,917

Ya Hep Ya Hiç
2002 68 Dram Müzik 7.5 10,987

Şrek
2001 67 Animasyon Müzik 7.9 686,120

Tabana Kuvvet
2001 67 Macera Müzik 6.4 118,294

Doğu Doğudur
1999 65 Komedi Müzik 6.9 19,516

Vahsi ada
1983 49 Aksiyon Müzik 6.1 2,299

Siyah Kristal
1982 48 Animasyon Müzik 7.1 68,241

Aktarıcı
1982 48 Korku Müzik 6.0 2,055

Krallar Savaşıyor
1981 47 Macera Müzik 7.3 63,307
1979 45 Western Müzik 5.9 856
1970 36 Gerilim Müzik
Müzik
6.9 978
1965 31 Komedi Müzik 5.7 773
1965 31 Belgesel Müzik
Müzik
5.5 187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023