Giriş Kayıt
Stephanie Cole

Stephanie Cole (77)


Oyuncu

Patricia Stephanie Cole, 04 Ekim 1941 Solihull, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1998 yılının Ekim ayında Peter Birrel ile evlendi. 6 yılın ardından 2004 yılının Haziran ayında boşandılar.

Still Open All Hours (2013), Öyle Bir Gündü Ki! (2008), Open All Hours (1973), The Lady Vanishes (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Stephanie Cole
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1941
Doğum Yeri: Solihull, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.2 5,664
2014 Komedi Oyuncu 8.4 8,918
2013 Komedi Oyuncu 6.5 1,116
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,939
2013 72 Dram Oyuncu 6.1 1,335

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 67 Komedi Oyuncu 7.1 25,138
2004 Komedi Oyuncu 8.3 10,263

Gri Baykuş
1999 58 Biyografi Oyuncu 6.0 3,214
1999 Talk-Show Oyuncu 2.5 910
1989 Komedi Oyuncu 7.0 141
1978 37 Dram Oyuncu 5.8 1,273
1975 34 Komedi Oyuncu 4.8 261
1973 Komedi Oyuncu 7.6 4,203
1972 Dram Oyuncu 4.8 2,579
1970 Dram Oyuncu 7.6 198
1960 Dram Oyuncu 5.6 4,393
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019