Giriş Kayıt
Gary Cole

Gary Cole


Oyuncu

Gary Cole, oyuncu.

1992 yılının Mart ayında Teddi Siddall ile evlendi. 26 yılın ardından 2018 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), Brady'ler İş Başında (1995), Cadet Kelly (2002), The Bronze (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (4 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 7.0 176
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 598

Bir Bob's Burgers Filmi
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 21,321
2021 Animasyon Oyuncu 6.2 2,732
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 18,513
2020 Animasyon Oyuncu 5.5 786
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 24,818
2020 Suç Oyuncu 4.6 1,381
2019 Animasyon Oyuncu 5.5 362

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 Komedi Oyuncu 7.6 38,026
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 196,323
2019 Komedi Oyuncu 6.2 3,162
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 200
2018 Korku Oyuncu 5.4 2,933
2018 Biyografi Oyuncu 5.8 3,490
2018 Komedi Oyuncu 6.2 85,758
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 36
2018 Romantik Oyuncu 5.4 1,125

Ufak Suçlar
2017 Suç Oyuncu 5.8 8,915
2017 Suç Oyuncu 8.3 32,418
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,892
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 2,493
2016 Komedi Oyuncu 7.2 201
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,945
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 41,145
2015 Komedi Oyuncu 5.6 379
2015 Komedi Oyuncu 6.1 13,445

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.0 2,838
2014 Dram Oyuncu 6.0 368
2014 Korku Oyuncu 5.6 16,679
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Komedi Oyuncu 4.9 54,814
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,325
2014 Komedi Oyuncu 5.7 8,469
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 2,333
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 599,830
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,894
2013 Suç Oyuncu 4.2 311
2012 Suç Oyuncu 6.3 820
2012 Komedi Oyuncu 8.4 63,347

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 137,514
2011 Suç Oyuncu 4.6 447
2011 Komedi Oyuncu 8.4 477,587
2011 Animasyon Oyuncu 5.4 37,249
2011 Dram Oyuncu 6.8 780
2011 Dram Oyuncu 5.8 258
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 92,024
2011 Komedi Oyuncu 7.7 56,665

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 9,324
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 3,654

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 67,706

Spectre
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 3,491
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 7,566
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 17,624
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,559

Örnek Aile
2009 Komedi Oyuncu 6.4 41,777
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 165,658
2009 Komedi Oyuncu 6.1 50,306
2009 Dram Oyuncu 7.1 1,836

Daima Güçlü
2008 Dram Oyuncu 7.1 11,154

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 357,062
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,484

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,173

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 22,061
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 146,665

İhanet
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 61,728
2007 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,222
2007 Dram Oyuncu 6.5 775

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 199,370

E-katil
2005 Dram Oyuncu 5.8 28,498

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 6.7 9,293

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 482,165
2005 Macera Oyuncu 7.1 5,019

Halka 2
2005 Korku Oyuncu 5.4 100,851
2005 Suç Oyuncu 7.5 620

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,497

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu 6.7 266,840
2004 Komedi Oyuncu 8.4 176,681

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Oyuncu 5.6 29,417
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 4,878

Baskı
2002 Dram Oyuncu 6.8 131,593

Ben Casus
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 53,406
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,150
2002 Komedi Oyuncu 5.5 15,444

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 51,636

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 74,689
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 12,120
1999 Dram Oyuncu 8.9 85,365

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Oyuncu 7.6 287,201
1999 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,443

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 363,575

Basit Bir Plan
1998 Suç Oyuncu 7.5 76,041
1998 Dram Oyuncu 5.8 869
1998 Komedi Oyuncu 5.5 11,905
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,408
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,007
1997 Komedi Oyuncu 5.0 237
1996 Komedi Oyuncu 5.9 11,761
1995 Dram Oyuncu 8.1 4,854

Brady\'ler İş Başında
1995 Komedi Oyuncu 6.2 24,355
1994 Fantastik Oyuncu 6.2 1,287

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Oyuncu 7.2 113,492
1991 Tarihi Oyuncu 7.3 1,059

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Oyuncu 6.7 1,693
1986 Komedi Oyuncu 6.9 17,508

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Oyuncu 7.3 39,203

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 24,197
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1952 News Oyuncu 4.6 2,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024