Giriş Kayıt
Gary Cole

Gary Cole (62)


Oyuncu

Gary Michael Cole, 20 Eylül 1956 Park Ridge, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1992 yılının Mart ayında Teddi Siddall ile evlendi. 26 yılın ardından 2018 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), Brady'ler İş Başında (1995), Daima Güçlü (2008), Cadet Kelly (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Michael Cole
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1956
Doğum Yeri: Park Ridge, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 Komedi Oyuncu 7.4 2,274
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 63,233
2019 Komedi Oyuncu 6.0 2,043
2018 62 Korku Oyuncu 5.3 1,439
2018 62 Biyografi Oyuncu 5.8 1,590
2018 62 Komedi Oyuncu 6.2 59,374
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 24
2018 62 Romantik Oyuncu 4.7 184

Ufak Suçlar
2017 61 Suç Oyuncu 5.8 5,690
2017 Suç Oyuncu 8.3 15,642
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 749
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 1,357
2016 60 Komedi Oyuncu 8.8 66
2016 Dram Oyuncu 7.4 2,177
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 22,168
2015 59 Komedi Oyuncu 5.7 272
2015 59 Komedi Oyuncu 6.0 9,150

Noel Arifesi
2015 59 Komedi Oyuncu 5.1 2,086
2014 58 Dram Oyuncu 7.8 19
2014 58 Korku Oyuncu 5.6 12,648
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 58 Komedi Oyuncu 4.9 44,768
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 939
2014 58 Komedi Oyuncu 5.7 7,355
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 1,157
2013 57 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,588
2013 57 Suç Oyuncu 4.2 311
2012 56 Suç Oyuncu 6.3 611
2012 Komedi Oyuncu 8.3 38,594

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 87,238
2011 Suç Oyuncu 4.7 299
2011 Komedi Oyuncu 8.5 332,672
2011 55 Animasyon Oyuncu 5.4 29,142
2011 55 Dram Oyuncu 7.0 602
2011 55 Dram Oyuncu 5.9 194
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 57,240
2011 Komedi Oyuncu 7.7 41,487

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 54 Animasyon Oyuncu 7.1 6,319

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 54 Animasyon Oyuncu 8.0 49,594

Spectre
2010 54 Animasyon Oyuncu 7.3 2,237
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,773
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,979
2009 Suç Oyuncu 8.3 63,684

Örnek Aile
2009 53 Komedi Oyuncu 6.5 37,061
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 125,896
2009 53 Komedi Oyuncu 6.1 42,953
2009 Dram Oyuncu 7.0 1,635

Daima Güçlü
2008 52 Dram Oyuncu 7.2 9,854

Üşütük Kafalar
2008 52 Aksiyon Oyuncu 7.0 296,710

Komplo
2008 52 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,644

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 14,513
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 121,556

İhanet
2007 51 Biyografi Oyuncu 7.0 55,953
2007 51 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,521
2007 51 Dram Oyuncu 6.8 674

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 155,717

E-katil
2005 49 Dram Oyuncu 5.8 25,096

Mozart Ve Balina
2005 49 Komedi Oyuncu 6.9 8,351

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 356,565
2005 49 Macera Oyuncu 7.1 3,565

Halka 2
2005 49 Korku Oyuncu 5.4 86,656
2005 Suç Oyuncu 7.6 549

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.4 108,010

Yakar Top
2004 48 Komedi Oyuncu 6.7 215,806
2004 Komedi Oyuncu 8.4 152,839

Hollywood\'da Randevu
2004 48 Komedi Oyuncu 5.6 25,451
2003 47 Animasyon Oyuncu 7.0 3,671

Baskı
2002 46 Dram Oyuncu 6.8 108,784

Ben Casus
2002 46 Aksiyon Oyuncu 5.4 46,658
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,889
2002 46 Komedi Oyuncu 5.5 12,154

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 37,202

Üçüncü Göz
2000 44 Dram Oyuncu 6.6 59,305
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 9,859
1999 Dram Oyuncu 8.8 56,902

Ofis Çılgınlığı
1999 43 Komedi Oyuncu 7.7 228,708
1999 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,488

Basit Bir Plan
1998 42 Suç Oyuncu 7.5 58,825

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 286,176
1998 42 Dram Oyuncu 5.9 713
1998 42 Komedi Oyuncu 5.4 8,232
1997 41 Suç Oyuncu 6.5 7,381
1997 41 Komedi Oyuncu 5.2 196
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,137
1996 40 Komedi Oyuncu 5.7 9,391
1995 Dram Oyuncu 8.1 3,867

Brady\'ler İş Başında
1995 39 Komedi Oyuncu 6.0 19,489
1994 Fantastik Oyuncu 6.2 751

Ateş Hattında
1993 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 85,930
1991 35 Tarihi Oyuncu 7.4 819

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 34 Dram Oyuncu 6.8 1,250
1986 30 Komedi Oyuncu 6.9 13,607

Yaşamak Ve Ölmek
1985 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 26,389

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 16,617
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019