Giriş Kayıt
Robert Coleby

Robert Coleby


Oyuncu

Robert Coleby, Ipswich, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Denizci 2 (2009), The Plumber (1979), StalkHer (2015), (2013) Çöldeki İzler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ipswich, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Robert Colby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.4 1,046
2017 Dram Oyuncu 7.3 419
2015 Komedi Oyuncu 4.6 522
2013 Dram Oyuncu 8.3 6,334

Çöldeki İzler
2013 Macera Oyuncu 7.1 31,838
2010 Korku Oyuncu 3.5 194

Denizci 2
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 6,203

Denizci
2006 Aksiyon Oyuncu 4.7 35,974
2003 Aksiyon Oyuncu 5.2 666
2003 Dram Oyuncu 5.4 519
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,240
2001 Korku Oyuncu 3.6 361
1999 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,511
1999 Suç Oyuncu 5.0 108
1998 Aile Oyuncu 5.4 548
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,647

Kızılmaske
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 35,908
1995 Dram Oyuncu 7.0 1,730
1987 Dram Çeşitli 5.1 409
1986 Aksiyon Çeşitli 5.9 3,865
1985 Macera Oyuncu 5.4 300
1981 Dram Oyuncu 6.8 701
1979 Korku Oyuncu 6.5 2,589
1972 Macera Oyuncu 6.6 470
1971 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film