Giriş Kayıt
Gene Colan

Gene Colan (84)


Senarist, Oyuncu

Eugene Jules Colan, 01 Eylül 1926 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Kaptan Marvel (2019), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), Blade: Trinity (2004), The Marvels (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Gene Colan, 23 Haziran 2011 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eugene Jules Colan
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1926
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 2011
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Adam Austin | Eugene Colan
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Senarist 5.8 69,029
2021 Aksiyon Senarist 7.1 251,570

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Senarist 6.8 610,254
2018 Animasyon Senarist 5.4 1,491
2017 Aksiyon 7.9 815,411

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon 7.6 758,793
2017 Animasyon 7.3 172,307
2017 Animasyon Senarist 5.8 558

Doktor Strange
2016 Aksiyon 7.5 804,197

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Senarist 5.9 721,984

Karınca Adam
2015 Aksiyon 7.2 721,573

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon 7.3 921,102
2015 Aksiyon Senarist
8.6 474,351
2015 Aksiyon 7.8 89,116

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 7.7 898,450
2014 Aksiyon Senarist 9.0 23,883
2013 Aksiyon Senarist 8.2 15,341
2011 Aksiyon 1.5 157
2011 Aksiyon Senarist 9.4 34,826
2011 Animasyon Senarist 6.5 1,235
2010 84 Belgesel Oyuncu 7.1 1,096
2009 Aksiyon Senarist 9.1 31,426
2004 78 Aksiyon Senarist 5.8 188,172

Korkusuz
2003 77 Aksiyon Çeşitli 5.3 228,980

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 76 Aksiyon Senarist 6.7 234,240

Bıçağın İki Yüzü
1998 72 Aksiyon Çeşitli 7.1 298,633

Örümcek Adam
1994 Animasyon Senarist 8.4 35,364

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 116,837
1990 64 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,177
1980 Animasyon Senarist 5.2 434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024