Giriş Kayıt
Scott Cohen

Scott Cohen


Oyuncu, Yapımcı

Scott Cohen, oyuncu, yapımcı.

The 10th Kingdom (2000), Diğer Kadın (2009), Necessary Roughness (2011), Mambo Kralları (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 5.5 263
2019 Suç Oyuncu 6.6 3,268
2018 Oyuncu 5.2 256
2018 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,926
2018 Komedi Oyuncu 5.2 24,595
2018 Korku Oyuncu 5.3 4,001
2018 Oyuncu 6.8 94
2017 Komedi Oyuncu 5.6 119
2017 Suç Oyuncu 7.9 138,793
2017 Komedi Oyuncu 7.5 4,038
2016 Dram Oyuncu 8.3 109,353
2016 Oyuncu 6.5 2,832
2015 Dram Oyuncu 7.0 2,364
2015 Dram Oyuncu 6.1 5,024
2015 Dram Oyuncu 7.1 4,316
2015 Dram Oyuncu 7.1 7,097
2015 Dram Oyuncu 6.2 305
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,186

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.0 28,938

Gringo'yu Yakala
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 111,582
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,769
2011 Dram Oyuncu 6.0 113
2011 Suç Oyuncu 5.3 447
2011 Dram Oyuncu 7.0 21,215
2011 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 63

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 223,870
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,598
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 20
2010 Komedi Oyuncu 6.6 11,578
2009 Dram Oyuncu 6.7 93

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Oyuncu 7.1 63,936
2009 Dram Oyuncu 4.7 232
2009 Dram Oyuncu 4.7 720

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.3 19,813

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Oyuncu 4.6 903
2008 Komedi Oyuncu 5.1 180
2007 Dram Oyuncu 5.6 545

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Oyuncu 4.8 958
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,502
2005 Gerilim Oyuncu 4.7 469
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,118
2001 Komedi Oyuncu 6.6 17,428

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 147,789
2000 Macera Oyuncu 8.3 20,229
2000 Suç Oyuncu 6.1 598
1998 Biyografi Oyuncu 6.9 50,210
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 806

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Oyuncu 6.9 39,174
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,410

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu 5.8 2,077
1996 Biyografi Oyuncu 7.2 8,647
1996 Gerilim Oyuncu 5.0 336
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 180
1995 Komedi Oyuncu 6.4 1,996
1993 Suç Oyuncu 7.7 16,294
1992 Dram Çeşitli 6.2 1,021

Mambo Kralları
1992 Dram Oyuncu 6.4 5,949

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Oyuncu 7.4 117,733
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,440
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024