Giriş Kayıt
Michaël Cohen

Michaël Cohen (53)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Michaël Cohen, 13 Aralık 1970 Maisons-Lafitte, Yvelines, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Onlar (2006), Un baiser s'il vous plaît (2007), Rebirth (2011), Dalida (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1970
Doğum Yeri: Maisons-Lafitte, Yvelines, Fransa
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.0 76
2022 Suç Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 6.7 194

Yeni Baştan
2019 49 Komedi Oyuncu 7.4 19,839
2019 49 Dram Oyuncu 4.5 198
2017 47 Gerilim Oyuncu 5.3 797
2016 46 Biyografi Oyuncu 6.9 3,637
2016 Komedi Oyuncu 7.2 86
2015 45 Komedi Oyuncu 4.8 2,695

Acemi Çapkın
2015 45 Komedi Oyuncu 6.0 1,060
2015 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,958
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.5 99
2011 41 Aksiyon Oyuncu 4.9 775

Aşk Sanatı
2011 41 Komedi Oyuncu 6.1 1,867
2010 Dram Oyuncu 7.0 94
2010 40 Romantik Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 278
2010 Dram Oyuncu 6.5 582
2009 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 6
2008 38 Suç Oyuncu 5.3 10,536
2007 37 Komedi Oyuncu 6.7 2,679
2006 36 Dram Oyuncu 5.4 639

Onlar
2006 36 Korku Oyuncu 6.4 32,225
2006 36 Komedi Oyuncu 5.4 958

Küçük Kudüs
2005 35 Dram Oyuncu 6.5 911
2005 Tarihi Oyuncu 7.5 99
2004 34 Dram Oyuncu 5.3 480
2003 33 Komedi Oyuncu 5.6 548
1998 28 Oyuncu 6.8 33

Sefiller
1995 25 Dram Oyuncu 7.4 4,131
1993 23 Dram Oyuncu 6.4 105
1991 21 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film