Giriş Kayıt
Larry Cohen

Larry Cohen (87)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Lawrence G. Cohen, 15 Temmuz 1936 New York, New York, ABD doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

1964 yılının Haziran ayında Janelle Webb ile evlendi. 23 yılın ardından 1987 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 5 çocukları oldu.Cynthia Costas ile evlendi. 49 yılın ardından 2019 yılının Mart ayında boşandılar.

Telefon Kulübesi (2002), Ölüm Hattı (2004), Parazit (1993), Manyak Polis (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence G. Cohen
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1936
Doğum Yeri: New York, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Laurence Robert Cohen | Lawrence Cohen
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.79 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 83 Belgesel Oyuncu 8.0 3,782
2018 82 Korku Senarist    
2011 75 Komedi 6.0 1,649

Silinmiş Mesajlar
2010 74 Gerilim Senarist 4.9 2,248
2010 74 Belgesel Oyuncu 7.1 2,621
2009 73 Komedi Senarist 4.7 270

Amerikan Korku Filmleri
2009 73 Belgesel Oyuncu 7.1 2,901
2009 73 Belgesel Oyuncu 7.1 1,545

Yaşıyor
2008 72 Korku Senarist 3.5 3,000
2008 72 Aksiyon Senarist 6.6 2,517
2008 72 Belgesel Oyuncu 8.7 71

Dehşet Odası
2007 71 Suç Senarist 4.6 23,725

Beni de Al
2006 Korku Yönetmen 6.3 3,612
2004 Belgesel Oyuncu 8.5 1,121
2004 68 Komedi 5.8 6,399

Ölüm Hattı
2004 68 Aksiyon Senarist 6.5 105,664

Telefon Kulübesi
2002 66 Suç Senarist 7.1 286,847
1997 61 Gerilim Senarist 5.2 1,209
1996 Komedi Senarist 4.6 3,668

Gergin Saatler
1996 60 Dram Senarist 4.9 405
1996 60 Aksiyon Yönetmen 5.7 2,028
1995 Bilim-Kurgu Senarist 5.0 509

Parazit
1993 57 Bilim-Kurgu Senarist 6.0 21,356

Günahkarlar
1993 57 Suç Senarist 5.7 5,877

Manyak Polis 3
1993 57 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.0 5,102
1990 54 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.9 4,220

Manyak Polis 2
1990 54 Suç Senarist
Yapımcı
5.9 8,708
1989 53 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.0 2,397

Manyak Polis
1988 52 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.0 20,357
1987 51 Suç Senarist 6.4 6,299
1987 51 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.9 2,196
1987 51 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.3 4,588

Bizim Gibi Casuslar
1985 49 Komedi Oyuncu 6.4 53,122
1985 49 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 18,601
1984 48 Suç Yönetmen
Senarist
5.4 582
1984 48 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 1,269

Ölümün kanatlari
1982 46 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 9,532
1982 46 Suç Senarist 5.9 1,830
1981 45 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 1,632
1978 42 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 2,669
1977 41 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 803
1976 40 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.2 6,589
1975 39 Western Senarist 6.5 2,461

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 38 Dram Çeşitli 7.3 27,605
1974 38 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 9,022
1973 37 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 1,764
1973 37 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 3,909

Komiser Kolombo
1971 Suç Senarist 8.3 42,412
1970 34 Aksiyon Senarist 6.0 1,422
1969 33 Korku Senarist 3.8 300
1968 32 Western Senarist 4.6 117
1966 30 Dram Senarist 4.8 39
1966 30 Savaş Senarist 5.5 173

Muhteşem Yedili'nin Dönüşü
1966 30 Western Senarist 5.5 4,861

Kaçak
1963 Macera Senarist 8.1 4,730
1961 Dram Senarist 8.0 506
1958 Dram Senarist 8.0 224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film