Giriş Kayıt
Chris Clough

Chris Clough


Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Chris Clough, Harrogate, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu.

Skins (2011), Sirens (2011), Rellik (2017), "Skins" Effy (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Harrogate, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 6.3 1,979
2016 Yapımcı 6.6 999
2016 Aksiyon Yapımcı 7.2 5,001
2014 Suç Yapımcı
Yönetmen Asistanı
8.2 18,538
2013 Suç Yapımcı 6.7 349
2013 Dram Yapımcı 7.5 1,596
2011 Yapımcı 8.1 2,004
2011 Komedi Yapımcı 3.9 5,318
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
8.2 27,057
2010 Dram Yapımcı 7.3 651
2007 Dram Yapımcı 8.2 69,539
2007 Komedi Yapımcı 8.7 771
2005 Dram Yapımcı 7.9 250
2005 Suç Yapımcı 7.6 364
2001 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 1,207
1997 Suç Yapımcı 7.6 631
1986 Dram Yönetmen 6.0 2,278
1985 Dram Yönetmen 4.7 7,024
1984 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 2,526
1982 Dram Yönetmen 6.5 567
1963 Macera Oyuncu
Yönetmen
8.4 33,365
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019