Giriş Kayıt
William Clemens

William Clemens (74)


Yönetmen, Editör

William Clemens, 10 Eylül 1905 Saginaw, Michigan, ABD doğumlu yönetmen, editör.

Nancy Drew... Reporter (1939), Crime School (1938), Nancy Drew: Detective (1938), Nancy Drew and the Hidden Staircase (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

William Clemens, 28 Nisan 1980 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1905
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 1980
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Wm. Clemens
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 36 Suç Yönetmen 6.2 135
1940 35 Komedi Yönetmen 6.4 187
1940 35 Suç Yönetmen 5.8 422
1939 34 Dram Yönetmen 5.9 344
1939 34 Komedi Yönetmen 6.6 885
1939 34 Komedi Yönetmen 6.5 1,331
1938 33 Komedi Yönetmen 6.6 1,069
1938 33 Suç Yönetmen 6.5 1,279
1937 32 Aksiyon Yönetmen 5.4 126
1936 31 Aksiyon Yönetmen 5.7 110
1935 30 Dram Editör 6.7 521
1935 30 Komedi Editör 6.7 1,329
1934 29 Dram Editör 6.1 476
1934 29 Komedi Editör 6.5 418
1933 28 Western Editör 5.2 558
1933 28 Aksiyon Editör 5.4 455
1932 27 Gizem Editör 5.4 725
1932 27 Romantik Editör 5.4 666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023