Giriş Kayıt
Víctor Clavijo

Víctor Clavijo (49)


Oyuncu

Víctor Clavijo Cobos, 28 Eylül 1973 Algeciras, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Every Thing Will Be Fine (2015), Üçüncü Gün (2008), Hernán (2019), Verbo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Víctor Clavijo Cobos
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1973
Doğum Yeri: Algeciras, Cádiz, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Victor Clavijo
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu 7.4 1,254
2017 44 Oyuncu 4.9 296
2017 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 19
2017 44 Gerilim Oyuncu 6.7 43
2016 Oyuncu 6.8 328
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 186
2016 43 Romantik Oyuncu 5.8 2,384
2015 42 Biyografi Oyuncu 7.3 100
2015 42 Dram Oyuncu 5.5 3,890
2015 Oyuncu 7.4 682
2015 42 Gerilim Oyuncu 6.4 423
2015 Macera Oyuncu 8.2 5,157
2014 Komedi Oyuncu 7.9 594
2014 Oyuncu 6.6 180
2014 Macera Oyuncu 5.7 121
2013 Dram Oyuncu 7.4 35
2012 39 Oyuncu 5.3 232
2011 38 Suç Oyuncu 5.7 660
2011 Dram Oyuncu 8.3 10,638
2011 38 Macera Oyuncu 4.6 888
2011 Dram Oyuncu 7.5 109

18 Yemek
2010 37 Komedi Oyuncu 6.3 531
2010 Gizem Oyuncu 7.2 91
2008 Dram Oyuncu 7.3 306

Üçüncü Gün
2008 35 Suç Oyuncu 5.9 2,285
2007 34 Komedi Oyuncu 4.7 243
2007 Komedi Oyuncu 5.8 182
2006 33 Dram Oyuncu 5.2 562
2006 Oyuncu 6.6 122
2005 Oyuncu 5.5 332
2005 Oyuncu 6.5 2,210
2004 31 Dram Oyuncu 6.5 175

Sonraki Hayatın
2004 31 Dram Oyuncu 6.5 780
2003 30 Dram Oyuncu 6.0 132
2001 Oyuncu 7.4 1,449
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 114
2000 Oyuncu 5.5 705
2000 Oyuncu 6.8 174
1999 Oyuncu 5.9 354
1998 Komedi Oyuncu 3.9 120
1997 Oyuncu 3.9 385
1996 Komedi Oyuncu 5.1 69
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023