Giriş Kayıt
Warren Clarke

Warren Clarke (77)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Alan James Clarke, 26 Nisan 1947 Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Otomatik Portakal (1971), Firefox (1982), Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında (2009), Blackadder: The Cavalier Years (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan James Clarke
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1947
Doğum Yeri: Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mr. Warren Clarke
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.3 36,058
2011 Komedi Oyuncu 6.0 205

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7.1 8,309

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Oyuncu 6.9 13,673

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7.1 9,564
2007 60 Komedi Oyuncu 6.0 233
2005 Dram Oyuncu 8.3 10,611
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 65
2001 54 Komedi Oyuncu 6.2 9,027

Yeşil Parmaklar
2000 53 Komedi Oyuncu 6.8 6,544
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,385
1996 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.4 3,299
1995 48 Suç Oyuncu 7.3 7,481
1995 48 Macera Oyuncu 7.6 3,394
1992 45 Aksiyon Yönetmen 3.5 164
1992 Dram Oyuncu 6.6 120
1991 Komedi Oyuncu 7.4 29
1990 43 Gizem Oyuncu 5.6 273

Bana Şans Dile
1990 Savaş Oyuncu 7.8 409
1988 41 Dram Oyuncu 6.1 1,176
1988 41 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 6,023
1987 40 Macera Oyuncu 4.7 12,005
1986 Dram Oyuncu 6.4 1,007
1985 38 Dram Oyuncu 6.5 869
1985 38 Dram Oyuncu 6.6 786
1984 Dram Oyuncu 8.3 2,416

Çok Gizli
1984 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 72,987
1984 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,726
1982 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 29,242
1981 34 Biyografi Oyuncu 5.3 202
1981 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,435

Sihirli Kılıç
1980 33 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,088
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,277

Facia
1979 32 Dram Oyuncu 6.2 1,501

Talihli Adam
1973 26 Komedi Oyuncu 7.6 8,786

Otomatik Portakal
1971 24 Suç Oyuncu 8.3 880,787

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.6 1,111
1970 Dram Oyuncu 7.8 392
1969 22 Komedi Oyuncu 6.1 475
1960 Dram Oyuncu 5.6 6,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024