Giriş Kayıt
Caitlin Clarke

Caitlin Clarke (70)


Oyuncu

Catherine Ann Clarke, 03 Mayıs 1952 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Catherine Ann Clarke
Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1952
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Caitlin Clark | Celia McGuire
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 47 Suç Oyuncu 6.7 2,850

Bomba
1994 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 32,037
1991 39 Suç Oyuncu 7.1 608
1990 Suç Oyuncu 7.8 39,960

Hollywood Rüyası
1989 37 Komedi Oyuncu 6.2 5,889
1987 35 Biyografi Oyuncu 6.2 264
1987 Macera Oyuncu 7.1 37

Krokodil Dundee
1986 34 Macera Oyuncu 6.6 108,056

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 21,287
1981 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 18,540
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023