Giriş Kayıt
Andy Clark

Andy Clark


Yapım Yöneticisi

Andy Clark, yapım yöneticisi.

Kids (1995), Kötü Polis (1992), Henry Fool (1997), I Shot Andy Warhol (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Clark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 2,991

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi 0 5.1 3,535
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 200

Aşkın Sınırları
1997 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
4.9 2,612
1997 Komedi 0 7.3 6,575
1996 Komedi 0 6.7 2,909
1996 Biyografi 0 6.6 6,080
1995 Komedi 0 6.7 1,468
1995 Suç 0 7.1 68,406
1994 Gerilim 0 5.3 192

Kötü Polis
1992 Suç 0 7.1 35,137
1992 Komedi 0 5.6 600
1992 Dram 0 5.3 378
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,262) The 100 (1,616) La casa de papel (1,371) Euphoria (1,185) Legion (1,135) Chernobyl (1,133) Mindhunter (1,125) Fear the Walking Dead (1,101) The Big Bang Theory (1,095) Big Little Lies (957)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019