Giriş Kayıt
Aimé Clariond

Aimé Clariond (65)


Oyuncu

Aimé Clariond, 10 Nisan 1894 Périgueux, Dordogne, Fransa doğumlu oyuncu.

Les disparus de St. Agil (1938), Monsieur Vincent (1947), (1956) Voici le temps des assassins... (1956), (1938) La Marseillaise (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Aimé Clariond, 01 Ocak 1960 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1894
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Périgueux, Dordogne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Clariond | Aimé Clariond Sociétaire de la Comédie
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 63 Suç Oyuncu 5.9 124
1956 62 Dram Oyuncu 6.2 154
1956 62 Dram Oyuncu 7.5 1,507
1956 62 Komedi Oyuncu 6.3 255
1955 61 Biyografi Oyuncu 6.0 575
1954 60 Komedi Oyuncu 6.8 595
1947 53 Biyografi Oyuncu 7.0 895
1946 52 Dram Oyuncu 6.4 60
1943 49 Dram Oyuncu 6.4 134
1943 49 Dram Oyuncu    
1942 48 Komedi Oyuncu 6.4 114
1942 48 Dram Oyuncu 6.4 104
1941 47 Komedi Oyuncu 7.0 68
1940 46 Dram Oyuncu 6.7 288
1938 44 Dram Oyuncu 7.3 889
1938 44 Dram Oyuncu 7.0 1,290
1935 41 Suç Oyuncu 6.9 160
1935 41 Oyuncu 5.8 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023