Giriş Kayıt
Marc Citti

Marc Citti


Oyuncu

Marc Citti, oyuncu.

Etek Günü (2008), 68 Kuşağı (2008), (2011) Aşkın Renkleri (2011), (2008) Faubourg 36 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 4.9 143
2018 Oyuncu 7.5 913
2016 Dram Oyuncu 6.8 21
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 68
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 6.3 159
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 7
2013 Dram Oyuncu 6.3 22
2013 Komedi Oyuncu 7.3 533
2012 Komedi Oyuncu 7.6 383

Aşkın Renkleri
2011 Komedi Oyuncu 6.6 11,959
2011 Suç Oyuncu 7.4 87
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 6.1 159
2009 Suç Oyuncu 8.0 3,228

Etek Günü
2008 Dram Oyuncu 7.0 2,217
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,576

68 Kuşağı
2008 Dram Oyuncu 6.6 535
2007 Komedi Oyuncu 7.8 101
2007 Oyuncu 6.3 233
2007 Oyuncu 7.1 63
2005 Dram Oyuncu 6.9 293

Eyvah Yaş 35
2005 Komedi Oyuncu 6.0 910
2005 Oyuncu 6.8 131
2004 Komedi Oyuncu 6.3 2,481

Olga'nın Topuzu
2002 Komedi Oyuncu 6.8 409
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 28
2001 Komedi Oyuncu 6.9 21
2000 Komedi Oyuncu 5.5 55
1994 Dram Oyuncu 6.7 973

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Oyuncu 7.5 15,374
1993 Dram Oyuncu 7.1 281
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019