Giriş Kayıt
Franco Citti

Franco Citti (80)


Oyuncu

Franco Citti, 23 Nisan 1935 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Dekameron (1971), Mamma Roma (1962), Dilenci (1961), 1001 Gece Masalları (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Franco Citti, 14 Ocak 2016 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1935
Ölüm Tarihi: 14 Ocak 2016
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 57 Suç Oyuncu 9.3 16,153

Baba 3
1990 55 Suç Oyuncu 7.6 401,593
1990 55 Belgesel Oyuncu 7.8 1,136
1983 48 Macera Oyuncu 5.9 2,301
1981 Komedi Oyuncu 7.3 263

Ay
1979 44 Dram Oyuncu 6.4 5,020
1978 Dram Oyuncu 6.4 15
1977 42 Komedi Oyuncu 6.3 760

Sarı Gözlü Kedi
1977 42 Gizem Oyuncu 5.9 1,257
1977 42 Suç Oyuncu 5.9 420
1976 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 187
1976 41 Dram Oyuncu 7.5 1,391
1976 41 Suç Oyuncu 6.5 1,505

1001 Gece Masalları
1974 39 Komedi Oyuncu 6.7 8,402

Baba
1972 37 Suç Oyuncu 9.2 1,870,293

Canterbury Öyküleri
1972 37 Komedi Oyuncu 6.4 7,712

Dekameron
1971 36 Komedi Oyuncu 7.1 11,286
1970 35 Dram Oyuncu 6.6 277

Domuz Ahırı
1969 34 Dram Oyuncu 6.6 3,645
1968 33 Western Oyuncu 6.2 906
1968 33 Biyografi Oyuncu 6.5 292

Kral Oidipus
1967 32 Dram Oyuncu 7.3 6,317
1967 32 Western Oyuncu 6.5 1,019
1963 28 Komedi Oyuncu 5.8 289
1962 27 Dram Oyuncu 6.9 228
1962 27 Dram Oyuncu 7.8 9,777

Dilenci
1961 26 Dram Oyuncu 7.7 9,385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023