Giriş Kayıt
Ricardo Chávez

Ricardo Chávez


Oyuncu

Ricardo Chávez, Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 7.2 237
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 159
2005 Dram Oyuncu 7.5 73
2004 Romantik Oyuncu 7.5 237
1999 Dram Oyuncu 7.4 51
1999 Oyuncu 7.8 193
1985 Suç Oyuncu 6.0 145
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019