Giriş Kayıt
Luis Chávez

Luis Chávez


Oyuncu

Jose Luis Chavez Cristobal, oyuncu.

Dışarıda ve Tehlikede (2008), Yarından Önce (2007), Muzzle (2023), (2015) Our Brand Is Crisis (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Luis Chavez Cristobal
Diğer Bir İsmi: Luis Chavez
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 5.5 704
2023 Dram Oyuncu 7.1 15
2022 Gerilim Oyuncu 5.3 2,671
2016 Macera Oyuncu 5.7 221
2015 Komedi Oyuncu 6.1 23,306
2015 Komedi Oyuncu 4.1 10,875

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 448,511
2011 Komedi Oyuncu 3.9 176
2011 Komedi Oyuncu 3.3 1,813

Sınırda Cinayet
2011 Gerilim Oyuncu 4.7 450
2010 Komedi Oyuncu 5.7 7,903
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,708

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Oyuncu 4.8 7,309
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 117

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 62,994

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 11,518

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 368,584

Yarından Önce
2007 Komedi Oyuncu 5.8 696
2006 Dram Oyuncu 6.7 1,578

Kızlar Takımı
2006 Komedi Oyuncu 4.2 1,263
1999 Dram Oyuncu 4.7 166

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film