Giriş Kayıt
Andrzej Chyra

Andrzej Chyra (58)


Oyuncu

Andrzej Chyra, 27 Ağustos 1964 Gryfów Slaski, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Katyn Katliamı (2007), Baba-Oğul (2016), 1983 (2018), Borç (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Gryfów Slaski, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Başak
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Macera Oyuncu    
2021 57 Biyografi Oyuncu 6.4 307
2021 57 Dram Oyuncu 6.8 708

İz Bırakmadan
2021 57 Dram Oyuncu 7.2 740
2020 56 Komedi Oyuncu 6.5 2,388
2020 56 Suç Oyuncu    
2020 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 49
2020 56 Animasyon Oyuncu 6.6 950
2020 56 Biyografi Oyuncu    

Kuş Dili
2019 55 Dram Oyuncu 5.3 502
2018 Suç Oyuncu 6.8 4,351
2018 54 Oyuncu 6.4 1,499
2018 54 Dram Oyuncu 5.8 1,418
2018 54 Komedi Oyuncu 6.1 731

Kelimelerin Ötesi
2017 53 Dram Oyuncu 5.9 446
2017 53 Suç Oyuncu 5.6 341
2017 53 Dram Oyuncu 7.3 592

Ayaz
2017 53 Dram Oyuncu 5.7 771
2017 53 Dram Oyuncu 4.6 245

Aşk Birleşik Devletleri
2016 52 Dram Oyuncu 6.1 1,819
2016 52 Suç Oyuncu 5.8 407

Baba-Oğul
2016 52 Biyografi Oyuncu 7.4 4,518
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.6 966
2015 51 Dram Oyuncu 5.7 1,930
2015 51 Oyuncu 5.7 136
2015 Macera Oyuncu 6.4 142
2015 51 Dram Oyuncu 5.2 77
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 631
2015 51 Dram Oyuncu 6.9 1,119
2014 50 Dram Oyuncu 6.2 1,409
2014 50 Dram Oyuncu 5.1 494
2013 49 Komedi Oyuncu 6.4 479

... Adına
2013 49 Dram Oyuncu 6.6 3,134

İz Bırakan
2013 49 Dram Oyuncu 5.2 563
2012 48 Dram Oyuncu 5.8 24
2012 48 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 25
2012 48 Dram Oyuncu 3.9 395

Kadınlar
2011 47 Dram Oyuncu 5.6 7,240

Unutulan Topraklar
2011 47 Dram Oyuncu 6.3 881
2011 47 Dram Oyuncu 5.6 229
2010 46 Dram Oyuncu 5.4 287
2010 46 Aksiyon Oyuncu 5.6 479

Sevdiğim Her Şey
2009 45 Komedi Oyuncu 6.8 1,833
2009 45 Macera Oyuncu 5.9 212
2008 44 Gerilim Oyuncu 3.8 200
2007 Komedi Oyuncu 4.8 18

Katyn Katliamı
2007 43 Dram Oyuncu 7.0 16,826
2006 42 Dram Oyuncu 4.0 674

Grev
2006 42 Dram Oyuncu 6.9 482
2006 42 Dram Oyuncu 7.2 2,594
2006 42 Gerilim Oyuncu 5.8 520
2005 41 Dram Oyuncu 6.9 2,049
2005 41 Dram Oyuncu 6.6 610
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 297
2004 40 Komedi Oyuncu 5.9 166
2004 Komedi Oyuncu 6.5 69
2004 40 Dram Oyuncu 5.9 245

Simetri
2003 39 Dram Oyuncu 7.6 3,628
2003 39 Komedi Oyuncu 7.1 1,204
2003 39 Dram Oyuncu 5.7 66
2003 Dram Oyuncu 5.8 25
2002 Dram Oyuncu 5.2 64

Kıs Gözlerini
2002 38 Dram Oyuncu 6.6 938

Eskimoların Yaşadığı Yer
2002 38 Dram Oyuncu 6.7 446
2001 37 Macera Oyuncu 3.7 2,224
2000 36 Dram Oyuncu 5.9 118

Borç
1999 35 Dram Oyuncu 7.8 3,793
1997 Dram Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 7.2 343
1993 29 Dram Oyuncu 6.1 100
1953 Dram Oyuncu 8.3 74
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023