Giriş Kayıt
Oxide Pang Chun

Oxide Pang Chun


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Oxide Pang Chun, Hong Kong doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, editör.

Zor Karar (2008), Haberciler (2007), Göz (2002), Hayalet Dünya (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Pang Brothers | The Pang Brothers | Oxide Pang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen    
2017 Suç Yönetmen
Senarist
5.6 158
2016 Savaş Yönetmen 5.0 201
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.7 922
2013 Suç Senarist
Yönetmen
5.3 425
2011 Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.7 195
2011 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.6 586

Çocuk Gözü
2010 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.2 939
2009 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.2 1,852
2009 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
3.9 46
2009 Romantik Yönetmen
Senarist
5.2 90

Zor Karar
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.3 58,287

Göz
2008 Dram Senarist 5.4 56,091
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.6 120
2007 Korku Yapımcı 5.4 376
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 1,306

Haberciler
2007 Dram Yönetmen 5.3 41,193
2007 Suç Yapımcı 4.1 589

Günlük
2006 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 810

Hayalet Dünya
2006 Fantastik Editör
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 5,201
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.6 80
2005 Dram Senarist 4.2 879

Göz 3
2005 Korku Yönetmen
Senarist
4.6 2,108

Korkunç Güzellik
2004 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 2,600
2004 Komedi Yapımcı 5.4 229

Göz 2
2004 Dram Yönetmen
Editör
5.7 5,079
2003 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,327

Kehanet
2003 Korku Senarist
Editör
4.4 244

Göz
2002 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
Sesler
6.6 30,063
2001 Korku Yönetmen 5.1 714
2001 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Editör
5.7 366

Tehlike Yuvası Bangkok
2000 Aksiyon Editör
Senarist
Yönetmen
6.5 3,778
1999 Gerilim Senarist
Yönetmen
7.4 103
1997 Gerilim Sesler 6.4 865
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024