Giriş Kayıt
Oxide Pang Chun

Oxide Pang Chun


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Oxide Pang Chun, Hong Kong doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, editör.

Zor Karar (2008), Haberciler (2007), Göz (2002), Hayalet Dünya (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Pang Brothers | The Pang Brothers | Oxide Pang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen    
2017 Suç Yönetmen
Senarist
5.6 142
2016 Savaş Yönetmen 5.1 195
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.7 888
2013 Suç Senarist
Yönetmen
5.3 413
2011 Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.7 189
2011 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.6 569

Çocuk Gözü
2010 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.2 899
2009 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.2 1,789
2009 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
3.9 46
2009 Romantik Yönetmen
Senarist
5.2 89

Zor Karar
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.3 57,223

Göz
2008 Dram Senarist 5.4 54,292
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.6 117
2007 Korku Yapımcı 5.4 373
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.6 1,264

Haberciler
2007 Dram Yönetmen 5.3 40,328
2007 Suç Yapımcı 4.1 572

Günlük
2006 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 795

Hayalet Dünya
2006 Fantastik Editör
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 5,090
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.7 79
2005 Dram Senarist 4.2 840

Göz 3
2005 Korku Yönetmen
Senarist
4.6 2,033

Korkunç Güzellik
2004 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.9 2,538
2004 Komedi Yapımcı 5.4 220

Göz 2
2004 Dram Yönetmen
Editör
5.7 4,948
2003 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,302

Kehanet
2003 Korku Senarist
Editör
4.4 240

Göz
2002 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
Sesler
6.7 29,427
2001 Korku Yönetmen 5.1 693
2001 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Editör
5.7 363

Tehlike Yuvası Bangkok
2000 Aksiyon Editör
Senarist
Yönetmen
6.5 3,714
1999 Gerilim Senarist
Yönetmen
7.3 97
1997 Gerilim Sesler 6.4 787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023