Giriş Kayıt
Bob Christianson

Bob Christianson


Müzisyen, Oyuncu

Bob Christianson, müzisyen, oyuncu.

Sex and the City (1998), Mysteries at the Museum (2010), Life Is Wild (2008), Wishman (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Müzik 8.1 1,369
2008 Dram Müzik 6.6 533
2001 Aksiyon Müzik 3.1 298
1998 Komedi Müzik 7.3 143,642
1997 Aksiyon Müzik 4.3 306
1996 Aksiyon Müzik 4.5 393
1996 Biyografi Müzik 3.9 270
1992 Komedi Müzik 2.2 595
1985 Aksiyon Müzik 7.8 5,940
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024