Giriş Kayıt
Shawn Christian

Shawn Christian (58)


Oyuncu, Yapımcı

Shawn Patrick Christian, 18 Aralık 1965 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Yeraltı Canavarı 3 (2001), Last Seen in Idaho (2018), Ruby Herring Mysteries: Silent Witness (2019), Small Town Saturday Night (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shawn Patrick Christian
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1965
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 57 Gerilim Oyuncu 5.6 84
2019 Suç Oyuncu 6.9 159
2019 54 Dram Oyuncu 5.0 194
2019 54 Gizem Oyuncu 6.3 1,127
2018 Gerilim Oyuncu 4.7 360
2018 Suç Oyuncu 8.0 66,521
2018 Gerilim Oyuncu 4.5 331
2018 53 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.6 3,499
2017 52 Gerilim Oyuncu 5.8 385
2017 Dram Oyuncu 6.7 6,527
2016 51 Komedi Oyuncu 6.0 281
2016 51 Gerilim Oyuncu 5.2 402
2010 45 Macera Oyuncu 5.6 268
2010 45 Dram Oyuncu 5.3 1,296
2009 Dram Oyuncu 7.4 868

Bir Çılgının İçinde
2008 43 Macera Oyuncu 5.1 43,480
2008 Gizem Oyuncu 5.0 61
2006 41 Komedi Oyuncu 6.3 15,802
2005 40 Dram Oyuncu 5.8 631
2004 Komedi Oyuncu 8.5 49,684
2004 Dram Oyuncu 6.8 3,998
2004 39 Komedi Oyuncu 5.7 1,060

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.4 29,808
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,527

Yeraltı Canavarı 3
2001 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 19,092
2001 Suç Oyuncu 7.0 12,197
2000 35 Dram Oyuncu 5.6 4,286
1998 Komedi Oyuncu 7.3 14,056
1998 Dram Oyuncu 7.2 90,804
1998 Komedi Oyuncu 4.6 482

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.5 37,264
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,612
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,383
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024