Giriş Kayıt
Takeo Chii

Takeo Chii (70)


Oyuncu

Takeo Chii, 05 Mayıs 1942 Chiba, Japonya doğumlu oyuncu.

Shurayukihime (1973), (1968) Kiru (1968), (1972) Gendai yakuza: hito-kiri yota (1972), (1976) Inugami-ke no ichizoku (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Takeo Chii, 29 Haziran 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1942
Ölüm Tarihi: 29 Haziran 2012
Doğum Yeri: Chiba, Japonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 48,128
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
1986 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 41
1985 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 64
1979 37 Dram Oyuncu 7.5 31
1979 37 Oyuncu 6.1 233

Oh! The Nomugi Pass
1979 37 Dram Oyuncu 7.1 49
1977 35 Suç Oyuncu 6.6 387
1977 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 174
1977 35 Suç Oyuncu 5.9 114
1976 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 87
1976 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 25
1976 34 Dram Oyuncu 7.1 1,001
1976 34 Dram Oyuncu 6.9 68
1976 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 237
1976 34 Dram Oyuncu 6.8 335
1973 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 14,858
1973 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 525
1973 31 Aksiyon Oyuncu 5.2 73
1973 31 Oyuncu 7.0 20
1972 30 Dram Oyuncu 5.0 49
1972 30 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,139
1971 29 Oyuncu 6.4 92
1971 29 Aksiyon Oyuncu 5.9 332
1970 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 469
1970 28 Dram Oyuncu    
1969 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 761
1968 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023