Giriş Kayıt
Cynthia Cheston

Cynthia Cheston


Oyuncu

Cynthia Cheston, Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu.

20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut (2009), Zeburâman: Zebura Shiti no gyakushû (2010), (2011) Aşk Suçları (2011), (2006) Nodame kantâbire (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu 5.0 30
2013 Tarihi Oyuncu 6.7 239

Aşk Suçları
2011 Dram Oyuncu 6.8 5,894

Köşebaşı Pastanesi
2011 Dram Oyuncu 6.4 348
2010 Dram Oyuncu 8.0 364
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 826
2010 Dram Oyuncu 7.1 987
2009 Komedi Oyuncu 7.1 1,157
2009 Dram Oyuncu 7.8 23

Son Vampir
2009 Aksiyon Çeşitli 5.3 15,324
2009 Dram Oyuncu 6.1 109

20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut
2009 Dram Oyuncu 6.3 1,995
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,681
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,569
2007 Dram Oyuncu 7.7 78
2007 Dram Oyuncu 8.3 32
2006 Komedi Oyuncu 8.3 2,428
2006 Komedi Oyuncu 4.7 420
2006 Komedi Oyuncu 6.5 466
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,822
1989 Aksiyon Oyuncu 3.7 160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film