Giriş Kayıt
Steven Chesne

Steven Chesne (64)


Müzisyen, Müzisyen

Steven Chesne, 02 Mayıs 1960 Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Family Matters (1989), Muhteşem İkili (1986), The Trip (2002), Two of a Kind (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1960
Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Steve Chesne
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 63 Gerilim Müzik 8.7 7

Yaratılış
2009 49 Biyografi Müzik 6.6 15,128
2004 44 Komedi Müzik 5.9 377
2002 42 Komedi Müzik 7.0 3,913
1999 Komedi Müzik 6.8 2,229
1989 Komedi Müzik 6.6 29,996

Muhteşem İkili
1986 Komedi Müzik 7.2 11,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024