Giriş Kayıt
Patrick Chesnais

Patrick Chesnais (77)


Oyuncu

Patrick Chesnais, 18 Mart 1947 La Garenne-Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Aşkın Dansı (2005), Parlak Günlere Doğru (2013), Tu seras mon fils (2011), Mon bébé (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1947
Doğum Yeri: La Garenne-Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 3.0 21
2021 Suç Oyuncu 6.4 44
2021 Dram Oyuncu 6.0 27
2021 74 Komedi Oyuncu    

Acele Baba Aranıyor
2019 72 Komedi Oyuncu 5.5 496
2019 72 Komedi Oyuncu 6.1 930

İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
2018 71 Macera Oyuncu 6.3 6,122
2018 71 Komedi Oyuncu 5.1 165
2018 Dram Oyuncu 5.6 105
2018 71 Oyuncu 5.1 431
2018 71 Oyuncu 5.6 10
2017 Suç Oyuncu 6.9 87
2017 70 Oyuncu 5.6 800
2016 69 Komedi Oyuncu 5.4 261
2016 69 Komedi Oyuncu 6.4 95
2016 69 Belgesel Oyuncu    
2015 68 Komedi Oyuncu 5.2 1,166
2014 67 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 67 Komedi Oyuncu 5.4 473
2013 Gerilim Oyuncu 6.6 114
2013 66 Oyuncu 6.1 63

Parlak Günlere Doğru
2013 66 Romantik Oyuncu 6.3 1,862
2013 66 Komedi Oyuncu 5.3 113
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 454
2012 65 Dram Oyuncu 6.2 399
2011 64 Gerilim Oyuncu 6.4 126
2011 64 Dram Oyuncu 6.9 1,177
2010 63 Macera Oyuncu 4.5 1,063
2010 63 Dram Oyuncu 5.8 196

Aşk Nelere Kadir
2010 63 Dram Oyuncu 6.5 752
2010 63 Dram Oyuncu 4.0 44

Annemi Suçla
2009 62 Dram Oyuncu 5.7 422
2009 62 Komedi Oyuncu 5.8 2,113
2008 61 Komedi Oyuncu 5.4 103

Bakire ile Kurtlar
2008 61 Dram Oyuncu 6.1 604

Kelebek ve Dalgıç
2007 60 Biyografi Oyuncu 8.0 110,403
2007 60 Gerilim Oyuncu 5.5 262
2007 60 Komedi Oyuncu 5.6 1,197
2007 Komedi Oyuncu 8.1 277
2006 59 Komedi Oyuncu 5.1 302

Aşkın Dansı
2005 58 Dram Oyuncu 7.1 1,663
2004 57 Komedi Oyuncu 5.7 554
2004 Komedi Oyuncu 8.8 4,015
2003 56 Komedi Oyuncu 6.6 91

Ev Sahipleri
2002 55 Komedi Oyuncu 5.4 207
2002 55 Komedi Oyuncu 5.6 155
2001 54 Dram Oyuncu 5.0 79

Aşkın Büyüsü
1999 52 Biyografi Oyuncu 6.5 2,020
1997 50 Dram Oyuncu 5.8 655
1992 45 Macera Oyuncu 6.6 835
1991 44 Gerilim Oyuncu 5.2 178
1989 42 Dram Oyuncu 6.6 73
1988 41 Komedi Oyuncu 7.0 1,809
1988 41 Oyuncu 4.6 25
1988 41 Dram Oyuncu 6.8 93
1984 37 Dram Oyuncu 5.3 126
1983 36 Aksiyon Oyuncu 4.9 68
1978 31 Suç Oyuncu 7.3 1,032
1976 29 Oyuncu 6.4 284
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024