Giriş Kayıt
Kaige Chen

Kaige Chen (71)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Kaige Chen, 12 Ağustos 1952 Beijing, Çin doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Elveda cariyem (1993), Ölümün Kollarında (2002), Söz (2005), İmparator ve Katil (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Diğer Bir İsmi: Chen Kai Ge | Chen Kaige
Burcu: Aslan
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 70 Aksiyon Yönetmen    
2021 69 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.3 175
2020 Dram Yapımcı    
2019 67 Dram Yönetmen 6.5 1,470
2017 65 Biyografi Yönetmen 6.2 3,058
2015 63 Aksiyon Yönetmen 5.5 2,247

İftira Ağı
2012 60 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 1,154

Kurban
2010 58 Dram Yönetmen 6.2 2,496

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 57 Dram Oyuncu 4.9 3,877
2008 56 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.7 1,630

Herkesin Kendi Sineması
2007 55 Komedi Yönetmen 6.8 5,477

Söz
2005 53 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.6 9,500

Birlikte
2002 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.4 4,482

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 50 Dram Yönetmen 7.1 3,658

Ölümün Kollarında
2002 50 Dram Yönetmen 5.4 19,410

İmparator ve Katil
1998 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 6,480

Bastan çikartan ay
1996 44 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 2,043

Elveda cariyem
1993 41 Dram Yönetmen 8.1 33,389
1993 41 Fantastik Kameraman 4.0 381
1993 41 Kameraman 5.0 110
1991 39 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 708
1988 36 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 662

Son İmparator
1987 35 Biyografi Oyuncu 7.7 111,942
1986 34 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.0 199
1985 33 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 2,584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film