Giriş Kayıt
Cindera Che

Cindera Che


Oyuncu

Cindera Che, oyuncu.

Ay Dansı (1988) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cindra Che
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Oyuncu 8.0 442,198
2015 Komedi Oyuncu 7.8 19,813

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 48,436
2009 Dram Çeşitli 6.6 99
2007 Komedi Oyuncu 8.2 658,487
2006 Müzik Oyuncu
Çeşitli
6.7 1,045

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 7,384
1997 Belgesel Oyuncu 8.5 1,745
1995 Komedi Çeşitli 4.2 4,977
1991 Komedi Oyuncu 6.4 54
1989 Korku Oyuncu 5.1 1,750

Ay Dansı
1988 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,905
1988 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 1,283
1986 Komedi Oyuncu 5.9 1,178
1984 Dram Oyuncu 5.0 3,370
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019