Giriş Kayıt
Howard Chaykin

Howard Chaykin (69)


Senarist, Sanat Bölümü

Howard Victor Chaykin, 01 Ocak 1950 Newark, New Jersey, ABD doğumlu senarist, sanat bölümü.

Gotham (2014), The Flash II: Revenge of the Trickster (1991), Viper (1999), Batman: Hayaletin Maskesi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Howard Victor Chaykin
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Howard Victor Chaykin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Gotham'ın Gaz Lambaları
2018 Animasyon Senarist 6.7 10,904
2014 Aksiyon Senarist 7.8 197,588
2013 Aksiyon Senarist 8.3 10,466

Batman ve Batwoman'ın Gizemi
2003 53 Animasyon Senarist 6.7 9,883
2001 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.0 3,595
1999 Aksiyon Senarist 6.7 1,893
1999 Suç Senarist 6.1 910

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 48 Animasyon Senarist 7.2 12,002
1997 Aksiyon Senarist 6.2 3,589
1997 Animasyon Senarist 8.5 12,214

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 43 Animasyon Senarist 7.8 38,866

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 76,526
1992 42 Aksiyon Senarist 7.5 344
1991 41 Aksiyon Senarist 7.1 874
1990 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.2 5,833
1987 37 Aksiyon 7.5 216,219
1981 31 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 28,591
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019