Giriş Kayıt
Bhoomika Chawla

Bhoomika Chawla (44)


Oyuncu

Rachna Chawla, 21 Ağustos 1978 Delhi, Hindistan doğumlu oyuncu.

2007 yılının Ekim ayında Bharat Thakur ile evlendi.

Tere Naam (2003), Okkadu (2003), U-Turn (2018), Sillunu Oru Kadhal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachna Chawla
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Bhoomika | Bhumika | Bhumika Chawla
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Dram Oyuncu    
2022 44 Dram Oyuncu 3.6 157
2021 43 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,258
2019 41 Suç Oyuncu 3.4 299
2018 40 Gizem Oyuncu 6.9 3,806
2017 39 Komedi Oyuncu 6.0 2,646
2016 38 Biyografi Oyuncu 7.9 60,893
2015 37 Aile Oyuncu 5.4 101
2014 36 Komedi Oyuncu 4.9 96
2010 32 Aksiyon Oyuncu
4.4 41
2008 30 Dram Oyuncu 5.5 73
2007 29 Suç Oyuncu 7.3 418
2007 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 42
2007 29 Biyografi Oyuncu 7.3 1,680
2006 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,986
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 3,629
2005 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 597
2005 27 Romantik Oyuncu 4.7 365
2005 27 Dram Oyuncu 4.3 745
2004 26 Oyuncu 4.4 1,944
2004 26 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,401
2003 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 19,529
2003 25 Aksiyon Oyuncu 8.0 9,799
2003 Oyuncu 7.3 3,265
2002 24 Romantik Oyuncu 6.9 438
2002 24 Romantik Oyuncu 6.2 155
2000 22 Romantik Oyuncu 6.9 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023