Giriş Kayıt
Ricardo Chavira

Ricardo Chavira (52)


Oyuncu

Ricardo Antonio Chavira, 01 Eylül 1971 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Selena (2020), Dead Space 3 (2013), Saving God (2008), Umutsuz Evkadınları (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ricardo Antonio Chavira
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1971
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Ricardo A. Chavira | Ricardo Antonio Chavira | Ric
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 51 Dram Oyuncu 4.5 194
2021 50 Dram Oyuncu 4.9 157
2020 Dram Oyuncu 7.0 4,968
2019 Romantik Oyuncu 6.2 290
2019 48 Aksiyon Oyuncu 3.6 17
2017 Komedi Oyuncu 7.8 76,026
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.7 69
2015 44 Dram Oyuncu 6.2 4,792
2014 Komedi Oyuncu 5.3 2,945
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,103
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,198
2012 Dram Oyuncu 7.7 79,607
2011 40 Animasyon Oyuncu 5.4 4,595
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,586

Pirana 3D
2010 39 Komedi Oyuncu 5.5 96,604

Sevgili Kardeşim
2010 39 Aile Oyuncu 6.3 974

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 38 Animasyon Oyuncu 7.1 25,464
2009 38 Dram Oyuncu 6.5 430
2008 37 Suç Oyuncu 5.6 855
2008 37 Dram Oyuncu 6.4 179
2008 37 Dram Oyuncu 4.2 308
2007 36 Aksiyon Oyuncu 4.3 431
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 79,081

Miami çetesi
2007 36 Dram Oyuncu 5.2 1,098

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,543

Alamo
2004 33 Dram Oyuncu 6.0 22,281
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
2002 Komedi Oyuncu 8.1 87,550
2002 Komedi Oyuncu 6.9 13,194
2001 Komedi Oyuncu 8.7 149,123
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 586
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,427
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,965
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024