Giriş Kayıt
Pascal Chaumeil

Pascal Chaumeil (54)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Kameraman

Pascal Chaumeil, 09 Şubat 1961 doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu, kameraman.

A Long Way Down (2014), Gönül Avcısı (2010), Un plan parfait (2012), Spotless (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Pascal Chaumeil, 27 Ağustos 2015 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1961
Ölüm Tarihi: 27 Ağustos 2015
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist
6.3 3,695
2016 Komedi Yönetmen 6.4 1,926
2015 Suç Yönetmen 7.7 3,949
2014 53 Komedi Yönetmen 6.3 34,620
2012 51 Komedi Yönetmen 6.3 9,891

Gönül Avcısı
2010 49 Komedi Yönetmen 6.7 27,614
2007 Komedi Yönetmen 7.6 678
2006 Komedi Yönetmen 5.8 30
2005 Suç Yönetmen 8.5 6,738
2005 44 Komedi Kameraman 6.0 1,230

Jeanne D'arc
1999 38 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 69,654
1998 Suç Yönetmen 7.1 79

The Corridors of Time
1998 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 13,272

Beşinci Element
1997 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 505,388

Sevginin Gücü
1994 33 Suç Yönetmen Asistanı 8.5 1,243,713
1993 32 Dram Oyuncu 6.5 208
1991 News Oyuncu 7.0 335
1989 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024