Giriş Kayıt
Les Charlots

Les Charlots


Müzisyen

Les Charlots, müzisyen.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Macera Müzik 5.2 252
1974 Macera Müzik 5.4 461

5 Deli Pazarda
1973 Komedi Müzik 6.3 632

Stad Delileri
1972 Komedi Müzik 6.0 660
1971 Komedi Müzik 5.7 69

5 Deli Askerde
1971 Komedi Müzik 5.3 481
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019