Giriş Kayıt
Joseph Chapman

Joseph Chapman


Oyuncu

Joseph Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Yetişkin Çeşitli 7.7 3,354
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 619
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,452

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 156,511

Erkek Severse
1994 Dram Çeşitli 6.6 19,141

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Çeşitli 5.6 3,045
1991 Dram Çeşitli 5.4 1,033

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 58,382
1991 Aksiyon Çeşitli 5.8 8,049
1990 Komedi Oyuncu 4.4 7,077
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,942
1988 Macera Oyuncu 3.3 10,644

Tutku Suçları
1984 Dram Oyuncu 6.4 5,832
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,825
1981 Suç Oyuncu 6.7 2,900
1973 Suç Oyuncu 6.8 1,846
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019