Giriş Kayıt
Edward Chapman

Edward Chapman (75)


Oyuncu

Edward Chapman, 13 Ekim 1901 Harrogate, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Dünyamızın Geleceği (1936), Murder! (1930), X: The Unknown (1956), It Always Rains on Sunday (1947) gibi yapımlarla biliniyor.

Edward Chapman, 09 Ağustos 1977 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1901
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 1977
Doğum Yeri: Harrogate, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.74 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.6 1,028
1970 69 Dram Oyuncu 6.4 2,527
1965 64 Komedi Oyuncu 6.7 1,247
1963 62 Komedi Oyuncu 7.0 1,192
1962 61 Dram Oyuncu 5.6 119
1960 59 Komedi Oyuncu 6.1 857
1960 59 Komedi Oyuncu 7.3 3,640
1959 58 Dram Oyuncu 6.0 181
1958 57 Komedi Oyuncu 6.8 1,504
1957 56 Komedi Oyuncu 6.0 681

Acemi Doktor İş Başında
1957 56 Komedi Oyuncu 6.0 835

Hint Güneşi
1956 55 Dram Oyuncu 6.4 1,934
1956 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 3,035
1956 55 Macera Oyuncu 5.9 568
1955 54 Komedi Oyuncu 4.8 95
1953 52 Oyuncu 6.7 239
1953 52 Dram Oyuncu 6.7 384
1952 51 Komedi Oyuncu 6.4 273
1952 51 Komedi Oyuncu 7.1 1,621
1952 51 Dram Oyuncu 7.4 925
1952 51 Dram Oyuncu 6.0 173

Sinema Dünyasi
1951 50 Biyografi Oyuncu 7.0 1,332
1950 49 Dram Oyuncu 6.9 1,368

Gece ve Şehir
1950 49 Suç Oyuncu 7.9 14,204
1950 49 Suç Oyuncu 6.9 1,806
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
1949 48 Dram Oyuncu 6.7 393
1949 48 Dram Oyuncu 6.6 627
1948 47 Dram Oyuncu 6.8 219
1947 46 Gizem Oyuncu 7.1 1,385
1947 46 Suç Oyuncu 7.1 1,949
1941 40 Dram Oyuncu 5.4 158
1941 40 Komedi Oyuncu 7.1 88
1941 40 Komedi Oyuncu 6.3 218
1941 40 Suç Oyuncu 6.6 266
1940 39 Dram Oyuncu 6.0 390
1940 39 Dram Oyuncu 6.6 559
1939 38 Dram Oyuncu 6.7 203
1938 37 Dram Oyuncu 7.1 2,189

Dünyamızın Geleceği
1936 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 8,383
1936 35 Komedi Oyuncu 7.0 1,487
1936 35 Biyografi Oyuncu 7.1 1,876

Düzenbaz
1931 30 Dram Oyuncu 5.7 3,315
1930 29 Suç Oyuncu 6.3 6,545
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023