Giriş Kayıt
Man Cheong Chan

Man Cheong Chan


Dublör, Oyuncu

Man Cheong Chan, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Chan Man Cheong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Dublör 4.8 250
2007 Aksiyon Dublör 6.3 1,585

Kara Maske 2
2002 Aksiyon Dublör 3.6 1,591
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 554
1999 Suç Dublör 6.3 338

Son Vuruş
1998 Aksiyon Oyuncu 4.9 13,135
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019