Giriş Kayıt
Jordan Chan

Jordan Chan (57)


Oyuncu

Jordan Chan, 08 Temmuz 1967 Hong Kong doğumlu oyuncu.

Ip Man: Son Dövüş (2013), Sun faa sau si (1998), Chu Tai Chiu Fung (2016), Goo wak chai: Yan joi gong woo (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: A. Jordan Chan | Mr. Jordan Chan | Siu Chun Chan |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,453
2017 50 Aksiyon Oyuncu 5.4 191
2016 49 Oyuncu 5.2 40
2016 49 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,986
2016 49 Suç Oyuncu 6.9 2,550
2015 48 Dram Oyuncu 3.5 25
2014 Game-Show Oyuncu 8.2 82

Ip Man: Son Dövüş
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,587

Beyaz İntikam
2011 44 Dram Oyuncu 6.1 2,015

Esrarlı Ada
2011 44 Korku Oyuncu 2.9 357
2011 44 Macera Oyuncu 4.7 1,002
2010 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 558
2008 41 Aksiyon Oyuncu 3.9 213
2008 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 122
2006 39 Suç Oyuncu 6.0 361
2006 39 Komedi Oyuncu 5.4 226
2006 39 Aksiyon Oyuncu 4.7 101
2006 39 Komedi Oyuncu 4.4 96
2006 39 Komedi Oyuncu 5.3 465
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,812
2004 37 Komedi Oyuncu 6.4 176
2004 37 Dram Oyuncu 6.9 2,544
2004 37 Komedi Oyuncu 5.5 45
2004 37 Komedi Oyuncu 5.3 389
2003 36 Komedi Oyuncu 6.8 1,073
2003 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 688
2003 36 Dram Oyuncu 6.2 239
2002 Komedi Oyuncu 8.4 14
2002 35 Korku Oyuncu 5.7 95

Müthiş Takım
2000 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 359
2000 33 Oyuncu 6.7 123
2000 33 Komedi Oyuncu 5.9 320
2000 33 Suç Oyuncu 6.3 793
2000 Romantik Oyuncu    
1999 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,113
1998 31 Gerilim Oyuncu 5.5 377
1998 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 394
1998 31 Komedi Oyuncu 6.4 2,755
1998 31 Komedi Oyuncu 6.8 608
1997 30 Aksiyon Oyuncu 5.4 94
1997 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 541
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 857
1997 30 Komedi Oyuncu 6.7 195
1996 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 636
1996 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,255
1996 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,025
1996 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,068
1995 28 Korku Oyuncu 5.2 111
1994 27 Komedi Oyuncu 5.9 79
1994 27 Komedi Oyuncu 7.3 1,295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film