Giriş Kayıt
Sheeba Chaddha

Sheeba Chaddha


Oyuncu

Sheeba Chaddha, oyuncu.

Doctor G (2022), Khuda Haafiz Chapter II: Agni Pariksha (2022), Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000), Trial Period (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheeba Chadha
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sinyal
2024 Dram Oyuncu 5.7 337
2023 Komedi Oyuncu 6.3 842
2023 Komedi Oyuncu 7.2 5,082
2022 Oyuncu 6.6 18,616
2022 Komedi Oyuncu 6.2 1,461
2022 Aksiyon Oyuncu 7.4 14,663
2022 Komedi Oyuncu 7.5 11,271
2022 Komedi Oyuncu 7.9 6,829
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 6.2 481
2020 Dram Oyuncu 6.3 768
2019 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,828
2019 Dram Oyuncu 7.9 43,998
2018 Aksiyon Oyuncu 8.5 82,694
2018 Oyuncu 7.9 38,203
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,119
2017 Dram Oyuncu 7.4 5,975
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 50,901
2015 Komedi Oyuncu 7.5 21,172
2014 Komedi Oyuncu 8.6 26,375
2012 Suç Oyuncu 7.2 45,305
2011 Aksiyon Oyuncu 4.1 465

Batı Batıdır
2010 Komedi Oyuncu 6.4 3,275
2009 Komedi Oyuncu 6.2 8,454
2009 Dram Oyuncu 7.1 11,100
2005 Dram Oyuncu 7.5 2,471
2004 Dram Oyuncu 5.5 4,402
2004 Suç Oyuncu 7.5 7,900
2003 Dram Oyuncu 5.3 2,346
2000 Komedi Oyuncu 6.1 8,626
1999 Komedi Oyuncu 7.4 19,861
1998 Dram Oyuncu 7.5 31,312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film