Giriş Kayıt
Seoung-Jae Cha

Seoung-Jae Cha


Yapımcı

Seoung-Jae Cha, yapımcı.

Cinayet Günlüğü (2003), Hatırlanılacak Bir Anı (2004), Musa (2001), Havlayan Köpekler Asla Isırmazlar (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sung-Jai Tcha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 5.3 376

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 Aksiyon Yapımcı 5.8 229
2008 Dram Yapımcı 8.9 41

Küçük Kasaba Rakipleri
2007 Komedi Yapımcı 5.8 158
2006 Komedi Yapımcı 6.5 125

Sevme Beni
2006 Romantik Yapımcı 6.6 578

Zalim Kış
2006 Suç Yapımcı 7.0 801

Savaş Çiçekleri
2006 Komedi Yapımcı 7.1 2,843

Moodori
2006 Komedi Yapımcı 5.5 131
2006 Aksiyon Yapımcı 5.5 278
2006 Komedi Yapımcı 6.6 422

Maskeli Balo
2006 Aksiyon Yapımcı 7.3 9,271
2006 Dram Yapımcı 6.7 259
2006 Dram Yapımcı 6.6 181
2005 Komedi Yapımcı 6.3 587

Antartika Günlükleri
2005 Korku Yapımcı 5.9 2,134
2004 Biyografi Yapımcı 6.7 330

Hatırlanılacak Bir Anı
2004 Dram Yapımcı 8.1 25,673
2004 Aksiyon Yapımcı 6.8 195
2004 Aksiyon Yapımcı 6.2 944
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 991

Bir Zamanlar Lisede
2004 Dram Yapımcı 7.4 2,773
2003 Komedi Yapımcı 6.4 372

Cinayet Günlüğü
2003 Suç Yapımcı 8.1 218,665

Yeşil Gezegeni Kurtar!
2003 Komedi Yapımcı 7.2 8,745
2002 Animasyon Yapımcı 6.5 912
2002 Romantik Yapımcı 6.5 339
2002 Dram Yapımcı 6.9 1,208
2002 Aksiyon Yapımcı 5.4 131

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Yapımcı 5.9 3,594

Benim Kedimi Bakıma Alın
2001 Dram Yapımcı 7.1 2,603

Güzel Bir Bahar Günü
2001 Dram Yapımcı 7.0 1,851
2001 Aksiyon Yapımcı 7.2 11,283
2001 Dram Yapımcı 5.3 369
2001 Suç Yapımcı 6.3 132
2001 Komedi Yapımcı 6.4 293
2000 Dram Yapımcı 5.9 349
2000 Aksiyon Yapımcı 6.0 94

Havlayan Köpekler Asla Isırmazlar
2000 Komedi Yapımcı 6.9 10,402
2000 Komedi Yapımcı 6.5 74

Hayalet Denizaltı
1999 Aksiyon Yapımcı 5.6 504

Doğan Güneş Şehri
1998 Dram Yapımcı 6.6 423
1998 Yapımcı 6.1 211
1997 Dram Yapımcı 5.1 314
1996 Aksiyon Yapımcı 4.3 29
1995 Komedi Yapımcı 5.3 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film