Giriş Kayıt
Valentina Cervi

Valentina Cervi (50)


Oyuncu

Valentina Cervi, 13 Nisan 1974 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Stefano Mordini ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

James Dean (2001), Agadah (2017), Artemisia (1997), Euforia (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Nisan 1974
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Koç
Boyu: 1.7 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Oyuncu    
2022 48 Komedi Oyuncu 6.6 19
2021 47 Dram Oyuncu 5.0 40

Aşk ve İsyan
2021 47 Dram Oyuncu 5.4 327
2020 46 Komedi Oyuncu 4.4 53
2019 45 Dram Oyuncu 5.7 376
2018 44 Dram Oyuncu 6.5 1,409
2017 43 Dram Oyuncu 6.2 250
2017 43 Komedi Oyuncu 4.8 73
2017 43 Macera Oyuncu 7.8 2,758
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,384
2016 42 Dram Oyuncu 6.6 156
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 51
2013 39 Komedi Oyuncu 5.6 423
2012 38 Komedi Oyuncu 6.1 200
2011 37 Dram Oyuncu 7.3 93,202
2011 37 Suç Oyuncu 6.0 896
2011 Biyografi Oyuncu 7.7 7,236
2011 37 Suç Oyuncu 7.7 3,784
2008 Dram Oyuncu 6.1 31
2008 Dram Oyuncu 7.9 260,517
2008 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,213
2008 34 Dram Oyuncu 5.9 191
2008 34 Dram Oyuncu 5.6 125
2008 Aksiyon Oyuncu 7.7 10
2007 33 Tarihi Oyuncu 6.8 55

Savaş ve Barış
2007 Dram Oyuncu 7.2 2,102
2004 30 Gerilim Oyuncu 4.6 305
2003 29 Macera Oyuncu 6.7 1,256
2003 29 Dram Oyuncu 7.3 348
2003 29 Komedi Oyuncu 6.2 270
2002 28 Komedi Oyuncu 6.2 351
2001 27 Biyografi Oyuncu 7.1 5,733
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 324
1999 25 Komedi Oyuncu 6.3 192
1999 25 Komedi Oyuncu 6.3 1,064
1998 24 Komedi Oyuncu 6.4 239
1997 23 Biyografi Oyuncu 6.7 2,208

Bir Kadının Portresi
1996 22 Dram Oyuncu 6.2 12,692

Sadece Sen
1994 20 Komedi Çeşitli 6.5 25,773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film